interactive workshop

 

Het begint stilaan duidelijk te worden... Covid 19 wordt willens nillens wellicht een blijver.

De ene variant naadloos opgevolgd door de andere, de ene al besmettelijker en ernstiger dan de andere... Maar net als met het jaarlijks terugkerende griepvirus zullen we ermee moeten leren leven en onszelf er tegen leren beschermen.

Niet alleen door een fysieke barrière in te bouwen met de gangbare  hygiënische maatregelen zoals afstand houden, mondmaskers dragen, handen wassen en ontsmetten en door ons te laten vaccineren, maar ook door ons lichaam goed te wapenen tegen de effecten van dergelijke virale besmettingen.

Er voor zorgen dat we niet of niet te ernstig ziek worden door ons afweersysteem in topconditie te houden wordt de nieuwe missie.

En dat kunnen we wel degelijk voor een deel zelf bepalen door ons lichaam te geven wat het daarvoor nodig heeft: gezonde voeding in de juiste hoeveelheden, voldoende beweging, niet te veel stilzitten, voldoende en goed slapen, stress vermijden, sociale contacten, plezierige en ontspannende momenten beleven, buiten zijn in de natuur, ... 

Uiteraard is dat nog steeds geen waterdichte garantie dat je niet ziek wordt wanneer je besmet geraakt, maar het kan al een pak ellendige ziektedagen voorkomen. 

Om jou daar bij te helpen staan er dit jaar ook alweer een aantal interessante workshops op ons programma. Nieuw is daarbij dat je na deelname een gratis voucher kado krijgt voor een individueel adviesgesprek om jou alvast op weg te helpen naar een gezondere levensstijl. 

Hou alvast volgende woensdagavonden (19:30h - 21:30h) in je agenda vrij: 

  •   6  oktober 2021
  • 13 oktober 2021
  • 27 oktober 2021

Meer details volgen binnenkort.