gezond op het werk - spelmethodiek - Gezondernemen & co
 
 
Er is duidelijk veel aandacht voor gezond werken. Maar door gerichte acties op te zetten, kan de gezondheid van je medewerkers of collega’s er ook zichtbaar op vooruit gaan. En dat is voordelig voor álle betrokkenen!
 
Dat er een verband is tussen werk en gezondheid, staat vast. Werknemers zijn de ruggengraat van een onderneming: als ze gezond zijn, presteren ze vanzelf beter. Maar omgekeerd geldt hetzelfde: een aangename werksfeer komt het welzijn van de werknemers ten goede.
 
Hoe kunnen gezondheid en werk elkaar nu precies versterken? Hoe kan de werkomgeving gezondheid stimuleren en het volle potentieel van werknemers naar boven brengen? Of concreter: hoe bouw je een sterk gezondheidsbeleid uit?
 
Kom meer te weten via de website van het Vlaams Instituut Gezond LevenAl bijna 150 organisaties deden een subsidieaanvraag voor een preventief gezondheidsbeleid op maat!
 
Wil je, net zoals Mediwe, Satellic of het Kinderdagverblijf Hermelijn, ook een coach die jullie helpt met een beleid en gezondheidsactieplan? 
 
Vraag je subsidies aan! Van zodra je goedkeuring hebt ontvangen contacteer je ons voor een eerste afspraak.