Verbaas je omgeving met je bruisende aanstekelijke energie, je ongelofelijke uitstraling en nieuwe "look" en met je passie voor een gezonde levensstijl

NUTRiiMO wil mensen helpen om hun gezondheidsdoelstellingen op het vlak van voeding, sedentair gedrag en beweging te halen. We zetten in op duurzame gedragsverandering naar gezonde(re) gewoontens door het toepassen van diverse effectieve coachingstechnieken op maat van onze cliënt.

Elk lange termijn doel wordt opgesplitst in kleine haalbare doelen. Wij leggen samen met jou het ganse traject af aan de hand van motiverende gesprekken, schema's, oefeningen,... die je telkens een stapje dichter brengen bij jouw doel. 

Verwacht geen strikte dieetschema's, crashdiëten of andere drastische en tijdelijke interventies. 

Onze aanpak is heel vaak gericht op een combinatie van voeding, beweging en stresscontrole en dit aan de hand van volgende technieken en methoden. 

  1. Gezondheidscoaching (voeding en beweging) 
  2. Menopauze coaching

Naast de individuele coachingstrajecten zijn wij ook gespecialiseerd in Corporate Vitality coaching

Wij begeleiden bedrijven bij het opmaken van een preventieve gezondheidsstrategie voor hun medewerkers, organiseren gezondheidsactiviteiten en -trajecten (voeding, beweging, sedentair gedrag, stress) voor de interne medewerkers en geven workshops over actuele gezondheidshema's en over hoe gezonde gerdachten gezonde gewoonten kunnen stimuleren.