Meer weten

"Nudging people towards a healthier lifestyle is basically what drives me, day after day" 

Mijn passie voor voeding & beweging 

In 1986 studeerde ik af als Master in de Lichamelijke Opvoeding en twee jaar later behaalde ik ook het diploma van Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie. Na een korte loopbaan van vier jaar als kinesitherapeut zat ik opnieuw op de schoolbanken en behaalde ik in 1993 het diploma van Master in de Voedings- en Dieetwetenschappen.

Voor mij was de cirkel dan pas rond en ik ben toen aan de slag gegaan in de parafarma- en voedingsindustrie, waar communicatie, management en training over voeding en gezondheid de rode draad werden doorheen mijn verdere loopbaan.

Doelgroepen, producten, thema's en klemtonen wisselden elkaar af en evolueerden mee met de tijd, wat mijn passie, verwondering en nieuwsgierigheid voor deze topics alleen maar groter maakten.

Mijn visie en missie

Met NUTRiiMO wens ik een stap verder te gaan en inspelen op de steeds toenemende behoefte en nood bij diverse organisaties, deelpopulaties en individuen om gezonder te gaan leven, waardoor bepaalde aangetoonde gezondheidsrisico's en de daarmee gelinkte hoge kosten voor de economie en voor de gezondheidszorg kunnen worden voorkomen of onder controle worden gehouden.

Mijn aanpak is in de eerste plaats oplossingsgericht en holistisch, met expliciete aandacht voor gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, ook op de werkplek

Wetenschappelijke evidentie

Als wetenschapper draag ik "evidence based" communicatie en beleid hoog in het vaandel, zonder echter uit het oog te verliezen dat communicatie en beleid in de eerste plaats de beoogde doelgroep moeten bereiken om het gewenste effect te bekomen, rekening houdend met de elementen die bijdragen tot gedragsverandering. 

Bovendien moet deze communicatie in lijn zijn met de gangbare Europese en locale wet- en regelgeving (FIC, EFSA, AFSCA).  

Meer info

Ik nodig u graag uit om meer details over mijn activiteiten en dienstverlening te ontdekken via het menu. 

Wenst u meer gepersonaliseerde informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw bedrijf, aarzel dan niet om mij te contacteren via de contactpagina.

Ik hoop alvast op een fijne samenwerking.

Annemie